Hirdetés

A Netflixnél folytatják a Trónok harca írói

|

A streaming szolgáltató leszerződtette D. B. Weisst és David Benioffot, hogy kizárólag neki gyártsanak sorozatokat és filmeket.

Hirdetés

Ismerve a Trónok harca 8. évada által generált felháborodáshullámot és csalódottságot, különösen mókás a Netflix részéről kiadott sajtóközlemény, melyben a cég "történetmesélő mestereknek" nevezi a két D-t, akik sztorijaikkal "világszerte boldogították" a népeket. Nyilván sablonszöveg, de akkor is aranyos ilyet állítani. Pont annyira, mint Emmyre jelöltetni a forgatókönyvet, ami ugye szintén megtörtént.

Hirdetés

Weiss és Benioff mostantól a Netflixnek dolgoznak az HBO (és minden más) helyett, filmeket, sorozatokat fognak írni, rendezni, producerként felügyelni. Nem tudni, mennyibe kerültek, de pletykák 9 számjegyű összegről szólnak. Még adósak egyébként a Disney-nek egy Star Wars filmmel, mely 2022-ben kerülhet a mozikba; nem tudni, ennek mi lesz a sorsa.

Egy esélyt megérdemelnek, hátha ők is belátták azóta, hogy nem bántak szépen a Trónok harcával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)