Hirdetés

Egy korábbi dolgozó fegyveres fenyegetése miatt evakuálták a Netflix irodáját

|

A Los Angeles-i épület körül kitört a pánik, amit leginkább az információk hiánya okozhatott. A rendőrség azóta már megoldotta az ügyet, de nem volt egyszerű.

Hirdetés

Eredetileg azzal voltak tele a hírek, hogy a Netflix irodája körül egy pisztollyal felszerelt ismeretlen egyén lövöldözött, és emiatt teljesen lezárták azt. Az elmúlt órákban folyamatosan derültek ki a részletek, akkor lett világos, hogy pisztoly még csak elő sem került.

Hirdetés

A Los Angeles-i rendőrség ottani idő szerint a délutáni órákban (nálunk most éjjel) érkezett meg a Netflix épületéhez, és valóban lezárták az irodát, miután egy halálos fenyegetésről értesültek. A média ekkor még azt hirdette, hogy a tetőn lövöldözik egy ismeretlen személy. Valójában a cég egyik ex-munkatársa telefonon közölte volt kollégájával, hogy fegyvere van és készen áll cselekedni. A gyanúsított nem jelent meg a Netflix körül, ahogy pisztolyt sem rántott elő, így valódi lövöldözés nem történt. A rendőrség végül az épülettől távol kapta el a kérdéses személyt, és a letartóztatásakor nem is találtak nála fegyvert.

Az esettel kapcsolatos korábbi rémhírek meglehetősen túlzóak voltak, a közösségi médiára alapozó sajtó pedig alaposan felfújta a lufit. A Netflix munkatársai a későbbiekben kiadtak egy közleményt, miszerint senki nem volt azonnali veszélyben, és senkit sem ért direkt fenyegetés.

A dühös ex-Netflixes fenyegető valószínűleg a jövőben rendesen át fogja gondolni, hogy milyen szavakkal vagdalkozik, mert ennek lesznek következményei. Mondanánk, hogy jó lecke lehetne ez mindenkinek, aki nem gondolja át, hogy miket mond ki és ír le, de sajnos a tendencia nem ezt mutatja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)