Hirdetés

Játéktervezőkkel erősítene a Netflix

|

Határozottan szeretné folytatni azt, amit a Bandersnatchcsel elkezdett.

Hirdetés

Nagy sikert aratott a Netflix első interaktív története, a Black Mirror: Bandersnatch. A vállalat bővítené a csapatot, méghozzá feltehetően abból a célból, hogy még több hasonló élményt tudjon nyújtani.

Hirdetés

Április 10-én lesz elérhető a nyolc epizódos interaktív kaland, a You Vs. The Wild Bear Grylls főszereplésével, de még ez is csak egy lépés egy hosszú úton. Mint kiderült, videojátékfejlesztésben szerzett tapasztalattal rendelkező kollégákkal szeretnének bővíteni, konkrétan narrative designert keresnek, aki legalább 8 éve dolgozik ezen a területen. A leírásban kiemelik a Bandersnatchet is, így gyanítható, hogy hasonló vonalon terveznek a közeljövőben szerencsét próbálni, illetve terjeszkedni.

Az álláslehetőségről bővebben erre a linkre kattintva olvashattok.

Ti szívesen néznétek/élnétek át a Bandersnatch-hez hasonló interaktív kalandot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)