Hirdetés

Itt az első előzetes a Netflix Ghost in the Shell animációs sorozatához

|

Újabb Netflix mangafeldolgozás toporog a küszöbön, ezúttal a Ghost in the Shell egy új fejezetével próbálkozik meg a streamingszolgáltató.

Hirdetés

Nem lehet azt mondani, hogy a Netflix ne próbálna meg kedvezni az animék és mangák kedvelőinek, hiszen sorra érkeznek a hírek a klasszikus sorozatok újragondolásairól és adaptációiról. Már tavasszal bejelentették, hogy készül egy új Ghost in the Shell, ezúttal nem élőszereplős, hanem CG animációs formában.

Hirdetés

Masamune Shirou 1989-es klasszikusából olyan filmek merítettek, mint például a Mátrix széria, és nemrégiben készült belőle egy a rajongók és kritikusok körében nem túl népszerű filmfeldolgozás Scarlett Johansson főszereplésével. A Ghost in the Shell: SAC_2045 című két évados Netflix sorozat történetéről egyelőre semmit sem tudunk, ezen pedig a frissen kiadott előzetes sem sokat segít:

A történet 2045-ben játszódik azaz 16 évvel később, mint az eredeti manga, de azt egyelőre nem tudni, hogy mennyire épít majd annak cselekményére, hiszen láttunk már ebben a szériában is olyan mellékszálakat, melyek figyelmen kívül hagyták az ott történteket. Mindenesetre kíváncsian figyeljük, hogyan sikerül ez a próbálkozás, ti mit reméltek tőle?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)