Hirdetés

Megjött a Netflix Godzilla animéjének utolsó trailere

|

Kicsivel több mint egy hét választ el bennünket a kaiju őrülettől. A launch trailer sem könnyíti meg nagyon a várakozást.

Hirdetés

Nézzük meg gyorsan, hogy megvan-e minden, amire csak szükségünk van a létezéshez. Godzilla  - pipa, egy másik ellenséges kaiju - pipa, ordító anime hősök a jövőből mech cuccokkal felszerelve - pipa. Azt hiszem készen áll minden egy nem túl mély, de annál szórakoztatóbb akció animéhez.

Hirdetés

A pontosan január 17-én (tehát jövő szerdán) debütáló film egy meglehetősen brutális jövőbe kalauzol el bennünket, ahol a világtörténelem legnagyobb szörnyetegei uralják a bolygónkat. Hogy ezt a problémát az emberiség hogyan oldja meg, azt majd jövő héten megtudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)