Hirdetés

A Netflix karácsonyi mozikkal parodizálja a Marvel univerzumot

|

A Marvel filmes univerzumát kiparodizálva remek plakátot hozott nekünk a streaming szolgáltató.

Hirdetés

Sokféle filmes univerzum jött létre már az évek során, de talán még egyik sem volt akkora volumenű, mint a Disney tulajdonában lévő MCU, amiben egymás filmjeiben tűnnek fel a szuperhősök, és több alkalommal össze is gyűltek már egy-egy nagyobb csetepatéra. Na de mi lenne akkor, ha jól ismert karácsonyi filmek is egyetlen fiktív világon osztoznának?

Hirdetés

A rajongók egy része összerakta a nyomokat és arra jutott, hogy a Netflixnek bizony van egy saját karácsonyi filmes univerzuma, mivel a kínálatban elérhető filmek között fellelhető egy-két nyakatekert kapcsolat. Sőt, ahelyett, hogy szimplán ignorálta volna a furcsa elmélelet, a streaming szolgáltató jófej volt és beszállt a mókába egy olyan képpel, ami nagyjából elmagyarázza a különböző filmeket összekötő szálakat. Íme:

Ám ennyivel még nem érték be a srácok, és készítettek egy csodás posztert is a Netflix Holiday Cinematic Universe-hez. Ha ismerősnek tűnik a kép, az nem véletlen, tagadhatatlanul a Bosszúállók: Végjáték hivatalos plakátja insipirálta azt.

Most már csak az hiányzik, hogy egy grandiózus crossover keretén belül összegyűljenek ezek a szereplők egy hatalmas karácsonyi partira, nekünk pedig szirupos túltengésünk legyen ettől a sok ünnepi filmtől, amelyek fogyasztása egyébként egyenként is csak mértékkel ajánlott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)