Hirdetés

Lost in Space - biztató a Netflix feldolgozásának első előzetese

|

A klasszikus sci-fi új szemléletű feldolgozásához végre kézzel fogható infó is érkezett.

Hirdetés

Az eredeti Lost in Space sorozatot még 1965-ben mutatták be, és három éven át futva megélt 83 epizódot. Az 1998-as filmes feldolgozás után most a Netflix a sorozat újragondolásával próbálkozik.

Hirdetés

A Robinson család űrkalandjai kapcsán ezidáig csak a főszereplő színészek nevét ismertük, de most befutott az első hivatalos trailer is, amiből már a premier dátumát is megtudtuk.

A hangulata első blikkre nem tűnik olyan könnyednek, mint az eredeti sorozaté, így kíváncsian várjuk, mit hozott ki a Netflix a klasszikus sci-fiből. A Lost in Space reboot április 13-án debütál a Netflixen, Molly Parkerrel, Parker Poseyval, Toby Stephensszel és Ignacia Serricchióval a főbb szerepekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)