Hirdetés

A Netflix csak néhány sorozatát adagolja hetente

|

Eddig a legtöbb széria esetében egyben kaptuk meg a teljes évadot, ez most változni fog egy kicsit.

Hirdetés

Miután számos forrás beszámolt róla, hogy a Netflix a Sütimester (The Great British Baking Show) néven futó show kapcsán azt a döntést hozta, hogy hetente fog leadni egy részt a teljes évad helyett, azonnal megindultak a spekulációk és pletykák, hogy ez egy jel-e a streaming szolgáltató közeljövőt érintő terveit illetően. Erre rátett egy lapáttal az is, hogy nemrég derült ki, a Disney+ is a "hetente egy rész"-es módszert alkalmazza majd a sorozatainál, és emiatt többen arra kezdtek el gyanakodni, hogy a Netflix így előzné be a rivális szolgáltatást. 

Hirdetés
 

Sokakat nem hagyott nyugodni a teljes évados darálás elvesztésének gondolata, egyikük pedig rákérdezett Twitteren a Netflixnél, hogy valóban terveznek-e ilyesfajta változtatást. Talán sokaknak okozhat örömöt a rövid, lényegre törő válasz, miszerint a vállalat nem tervez váltani: 

Minden jel arra utal tehát, hogy a Netflix csak bizonyos műsorok esetében - mint például a Sütimester - hagy fel a teljes szezonos feltöltéssel és áll át az epizodikus megjelenésre, így a felhasználók nyugodtan falhatják egymás után a saját gyártású tartalmakat továbbra is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)