Hirdetés

Még mindig a Netflix áll győzelemre a streamingháborúban

|

Ezt támasztja alá a tíz legnézettebb streaming sorozat toplistája is.

Hirdetés

Korábban a Netflixnek olyan riválisokkal kellett csak felvennie a versenyt, mint az HBO GO és az Amazon Prime, azonban a Disney+, az HBO Max, az Apple TV+, a Quibi, a Peacock és hozzájuk hasonló új szereplőkkel egyre telítettebbé válik a streamingplatformok piaca, amelyek egytől-egyig előfizetőket szipkáznak el egymástól. A Netflixnek azonban egyelőre nincs oka aggódni, a zsúfolt felhozatal ellenére is remekül teljesítenek a tartalmai. 

Hirdetés

A Reelgood keresőmotor összesített adataiból kiderült, hogy jelenleg melyek a legnézettebb streaming szériák, a toplista nagy része mögött pedig a Netflix áll. A legelső helyet a Sex Education (magyarul Szexoktatás) foglalta el, köszönhetően a nemrég debütált 2. évadának (és már be is rendelték a harmadikat), a másodikat Picardnak sikerült elcsípnie, míg a dobogó harmadik fokára a legújabb Stephen King sorozat lépett fel, de természetesen nem maradhatott le a nagyot szóló Vaják (The Witcher), a befejeződött Good Place és a visszatérő Rick & Morty sem. Íme a tíz legnézettebb streaming sorozat a január 30. és február 5. közötti statisztikák alapján: 

1. Sex Education (Netflix)
2. Star Trek: Picard (CBS All Access)
3. The Outsider (HBO GO)
4. The Witcher (Netflix)
5. The Good Place (Netflix)
6. Rise of Empires: Ottoman (Netflix)
7. Harley Quinn (DC Universe)
8. Vikings (Netflix)
9. The Stranger (Netflix)
10. Rick and Morty (Netflix)

Ti hányat néztek a fenti tíz sorozatból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)