Hirdetés

Megjött a Netflix Ultraman sorozatának trailere

|

Az ősöreg sci-fi széria egy Netflix animében folytatódik.

Hirdetés

A Netflix nagyon szeretne a japán sorozatok rajongóinak kedvezni, és bár mindenki örül, hogy a Neon Genesis Evangelion felkerül a streaming szolgáltatóra, az már aratott osztatlan sikert, hogy a Cowboy Bebopot élőszereplős feldolgozásban fogják tálalni - van aki imádja és van aki gyűlöli ezt az ötletet. Az új Ultraman valahol a két hír között helyezkedik el.

Hirdetés

A Netflix ugyanis feltámasztja a '60-as évekbeli klasszikus sorozatot. A sztori szerint az eredeti Ultraman, Shin Hayata fiát fogjuk követni, aki apja képességeivel felvértezve védi majd a Földet a földönkívüli fenyegetésektől. Az első trailer már meg is érkezett.

A szériáért a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex rendezője, Kenji Kamiyama felel majd. A teljes első évad 2019. áprilisában fog debütálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)