Hirdetés

Messze még a Witcher sorozat premierje

|

A Netflix-féle Witcher feldolgozásért felelős Lauren S. Hissrich egy csomó újdonságot árult el a sorozat kapcsán, köztük azt is, hogy 2020-nál előbb nem érdemes a premierre számítani.

Hirdetés

Nemrég Rómában tartott egy bemutatót a Netflix, ahol valószínűleg még nem jelent meg semmilyen értékelhető anyaggal a készülő Witcher sorozat, de az egyik alkotó több infómorzsát elhintett az eseményt követően. Kiderült például, hogy a készítők szeretnék, ha minden epizód érdekes és akciódús maradna, illetve a szereplőkről is minden esetben sokat tudhatnánk meg, ezért egy rövidebb, mindössze nyolc részből álló első évaddal készülnek.

Hirdetés

Lauren S. Hissrich továbbá elárulta, hogy nem az a céljuk, hogy minél előbb összedobják a sorozatot, hanem a minőséget tartják elsőként szem előtt, emiatt nagyjából 2020-ra saccolta a bemutató lehetséges időpontját, de ez csak egy nagyon korai becslés a részéről. Szóba került az is, hogy a pilot már elkészült, ám még további csiszolást igénylő forgatókönyve mellett a többi hét rész megírásához még nem kezdett hozzá Hissrich, ehhez előbb további írók csatlakoznak majd hozzá. Kiderült továbbá, hogy Kelet-Európában forgatják majd a sorozatot,  illetve az is, hogy a casting folyamatát még nem kezdték el.

Mit szóltok, szerintetek elég lesz a nyolc rész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)