Hirdetés

Netflixre jön a Jackass Forever kivágott jeleneteiből álló Jackass 4.5

|

A streaming szolgáltató bejelentette a Jackass 4.5 premierjének dátumát is.

Hirdetés

Ugyan a hazai mozik közül egyik sem tűzte műsorra, mind a kritikusoknál, mind a kasszáknál sikert aratott a februárban debütált Jackass Forever, amiben a 2000-es évek meghatározó műsorának szereplői ismét válogatott veszélyeknek tették ki magukat a móka kedvéért. Márciusban felkerült a hazánkban még nem elérhető Paramount+ kínálatába is, tegnap pedig megjelent a Blu-ray és DVD változat, rajta 40 percnyi extra tartalommal.

A Netflix bejelentette, hogy a teljes értékű, a Jackass Forever kivágott jeleneteiből összeállított Jackass 4.5-re sem kell már sokat várnunk. A film 2024-ig lesz náluk elérhető, utána átkerül a Paramount+-ra.

Hirdetés

A premier napja május 20., de az még nem világos, hogy a világ minden pontjáról (így nálunk is) megtekinthető lesz-e, vagy korlátozzák - reményt ad, hogy a Jackass 3-at és 3.5-öt akár most is megtekinthetjük. Mindenesetre az egyik jelenetbe már belepillanthatunk: míg a csapat egyik fele hintázik, a másik válogatott állatoknak öltözve próbálja elkerülni, hogy felrúgják.

Láttátok már a Jackass Forevert? Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)