Hirdetés

New York maga a földi pokol Negan és Maggie The Walking Dead sorozatában, itt az első teaser

|

A The Walking Dead: Dead City nem kevésbé lesz parás, mint a nemrég befejeződött fő sorozat.

Hirdetés

Tizenegy évad, 177 epizód után lezárult az elmúlt évek egyik legfontosabb drámasorozata, a The Walking Dead - ha kimaradtatok belőle, ne aggódjatok, összefoglaltuk az összes eddigi szezont és a finálét is, pöröghet a gyorstalpaló. Az AMC-nél pedig az ötletelés zajlik, hogy milyen ütemben bővítsék a zombikkal teli univerzumot, mellékszálak tömkelegére számíthatnak a rajongók a jövőben. 

Az már biztos, hogy kapunk egy Neganre (Jeffrey Dean Morgan) és Maggie-re (Lauren Cohan) fókuszáló spin-off műsort, amely eredetileg Isle of the Dead néven futott, majd átkeresztelték Dead City-re, a két karakter pedig New Yorban, azon belül is Manhattanben fog kalandozni, amire szintén hatással volt az apokalipszis. 

Hirdetés
 

A képek után végre megérkezett a The Walking Dead: Dead City első kedvcsinálója is, amely alapján az anyasorozathoz hasonló stílusú, akcióban és parás jelenetekben is bővelkedő történetet kapunk egy hat epizódból álló minisorozat keretében. A showrunner a The Walking Dead írója és producere, Eli Jorné, szóval nagyjából mindenki belőheti, hogy mire számíthat a Negan és Maggie showtól: 

A The Walking Dead: Dead City az AMC-n és az AMC+-on lesz látható, várhatóan 2023 áprilisától. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

És hogy ezen kívül milyen spin-off sorozatokra számíthatunk még? Lesz egy olyan, amely Rick Grimes és Michonne párosára fókuszál, valamint egy olyan is, aminek Daryl Dixon lesz a főhőse - ebben eredetileg szerepelt volna Carol is, de Melissa McBride kiszállt a projektből. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)