Hirdetés

Nézd meg ingyen, már premier előtt Gerard Butler új filmjét, A gépet!

|

A Forum Hungary öt szerencsésnek páros mozijegyet fog ajándékozni, mutatjuk, mit kell ezért tennetek!

Hirdetés

Hamarosan megérkezik a hazai mozikba is A gép, Gerard Butler legújabb filmje. A sztori szerint Brodie Torrance pilóta egy villámcsapás elől úgy menti meg utasait, hogy kockázatos kényszerleszállást hajt végre egy háborús övezetnek számító szigeten.

Ha ti is szeretnétek már a hivatalos bemutató előtt megnézni A gépet, akkor van egy remek hírünk: a film forgalmazója, vagyis a Forum Hungary nyereményjátékot hirdetett, ennek keretein belül pedig mindössze egy nem túlzottan nehéz kérdésre kell helyes választ adnotok, és máris esélyt teremtettetek magatoknak arra, hogy ti legyetek az egyik nyertes, aki másodmagával együtt már a premier előtt beülhet A gép vetítésére. 

Hirdetés

A kérdést az alábbi Facebook posztban találjátok. Nagyon fontos, hogy a helyes választ is ezen poszt alá írjátok meg Facebook-kommentben, ne ide vagy ennek a hírnek a posztja alá. 

A helyesen válaszolók közül összesen öt szerencsés nézheti majd meg másodmagával A gépét. Január 23-án délig várjuk a megfejtéseket. A vetítés 2023. január 25-én este lesz egy Budapesti moziban, a további részletek kapcsán a nyertesekkel fel fogjuk venni a kapcsolatot.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)