Hirdetés

Nézd meg magyar felirattal a Stranger Things 4. évadának előzetesét!

|

Idén még biztosan nem rajtol el a sorozat következő etapja, de a Netflix nem hagyja, hogy megfeledkezzünk róla.

Hirdetés

Ha rákapunk egy sorozatra, akkor bizony nehéz kivárni, míg két szezon között eltelik a szokásos egy év, de akadnak produkciók, amelyek alkalmanként ennél is nagyobb szünetet tartanak. A késésnek millió oka lehet az egyes szereplők egyéb elfoglaltságaitól kezdve (például meg kell várni, amíg befejeznek egy másik forgatást az ország vagy a világ távoli pontján), a produkciót sújtó olyan váratlan nehézségekig, mint egy világjárvány berobbanása.

A Netflixre gyártott Stranger Things stábjának csak az első két évad idején sikerült tartania magát a megszokott egyéves hiátushoz, a harmadik etapra már két évet kellett várnunk, míg a negyedik talán, de csak talán befut jövőre, három évvel a legutóbbi felvonás után, de erre nincs garancia.

Hirdetés

Mindenesetre itt egy újabb, meglehetősen rövid kedvcsináló, amelyik visszatekintés is egyben arra az időre, amikor Tizenegyes még az intézet falai között élvezte "papája" szerető gondoskodását a többi hasonló gyermekkel együtt. Nem kizárható, hogy ily módon vezetnek be olyan, ugyancsak természetfeletti képességekkel bíró karaktereket, akik fontos szerepet játszanak majd a 4. évad során, amelyről már tudjuk, hogy visszahozza mindenki kedvenc Hopper seriffjét is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)