Hirdetés

Nézd meg nálunk először a Black Adam új, magyar szinkronos előzetesét!

|

Black Adam nem egy békés fickó, és nem is adja meg magát.

Hirdetés

Az InterCom jóvoltából a GameStar Hungary YouTube-csatornán tudjátok megnézni az októberben érkezi Black Adam mozi legújabb, magyar szinkronnal felvértezett előzetesét - az eredeti, angolnyelvű verziót ugyebár szeptembere elején tette közzé a Warner.

A film története szerint a Dwayne Johnson által alakított címszereplő, Black Adam 5000 évnyi kényszerű pihenő után tér vissza a világunkba, és meglehetősen morcos. A jelenben a Justice Society of America (az alábbi előzetes fordítása szerint Igazság Társasága, a korábbi magyarul képregényekben Igazság Szövetsége) nevezetű szuperhőscsapattal akad majd össze.

Hirdetés

A Black Adam igazi szerelemprojekt Dwayne Johnson számára, nem véletlen, hogy a Szikla neve ott figyel a mozi producerei között is. 

Nem kell már vészesen sokáig várni magára a bemutatóra sem, a Black Adam 2022. október 20-án fog megérkezni a magyar mozikba.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)