Hirdetés

Nézd meg nálunk magyar felirattal a Star Wars: A Mandalóri 3. évadának friss előzetesét!

|

Hamarosan érkezik a Star Wars: A Mandalóri folytatása, már nézhető a legújabb előzetes.

Hirdetés

Bár a Star Wars: Andorért odáig volt a legtöbb kritikus, az eddigi legsötétebb, legkomorabb, leginkább felnőttes Csillagok háborúja-sorozat nézőszám tekintetében bizony elmaradt a többi szériától. A hamarosan érkező A Mandalóri 3. évada esetében viszont borítékolható, hogy nem kell ettől tartani.

Az új szezonban főhősünk, Din Djarin, valamint kis pajtása, Grogu is visszatérnek, ahogy egy csomó más régebbi karakter is felbukkan az alábbi kedvcsinálóban. Természetesen ahogy azt már hosszú ideje megszokhattátok, nálunk magyar felirattal nézhetitek meg a friss, ropogós előzetest.

Hirdetés

A Boba Fett könyve sorozatban ugye újra összeállt Din Djarin és Grogu, a harmadik évadban tehát már együtt indulnak el a Mandalór bolygóra annak reményében, hogy Mandó itt bűnbocsánatot nyerhet - azért kell ugyebár vezekelnie, mert levette mások előtt a sisakját. Az évad másik fő történetszála pedig minden bizonnyal Din Djarin és Bo-Katan Kryze konfliktusa lesz, illetve az, hogy végül ki birtokolja majd a Sötétkard nevezetű legendás jedi fegyvert, egyúttal ki vezesse az egész mandalóri népet.

A Star Wars: A Mandalóri 3. évada március 1-jén fog elkezdődni a Disney+-on.

Kaptunk egyébként egy új posztert is:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)