Hirdetés

Nézd meg nálunk magyar felirattal A Hangya és a Darázs: Kvantumánia első előzetesét!

|

Megérkezett A Hangya és a Darázs: Kvantumánia első előzetese.

Hirdetés

Miközben még a Fekete Párduc 2 bemutatójára készülünk, nem szabad elfelejteni, hogy 2023-ban érkezik a Ant-Man and the Wasp: Quantumania, avagy magyar címe szerint A Hangya és a Darázs: Kvantumánia, az MCU következő mozija is.

Ebben a filmben Scott Lang, vagyis Hangya, valamint Hope van Dyne, azaz Darázs mellé csatlakozik majd Cassie Lang, Scott lánya, és persze nem marad ki Hank Pym és Janet van Dyne sem a buliból. Az egyre népesebb "Hangya-család" a kvantumvilágba látogat el, ahol Kanggel kell szembenézniük - őt a Loki sorozat első évada után ismét Jonathan Majors fogja alakítani.

Hirdetés

Az első trailerben egyetlen pillanat erejéig Bill Murray is tiszteletét tette, de ha minden igaz, őt majd MODOK-ként is látni fogjuk. 

A bemutató hazánkban 2023. február 16-án várható. Ti meg fogjátok nézni a harmadik Hangya-mozit?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)