Hirdetés

Nézd meg velünk ingyen, már premier előtt a Kampókéz című horrort!

|

Összesen 10 páros belépőjegy talál gazdára a Kampókéz budapesti, premier előtti vetítésére.

Hirdetés

Hamarosan, egészen pontosan most csütörtökön, augusztus 26-án hazánkban is bemutatják a Candyman, avagy Kampókéz című horrort. A film forgalmazója, a Fórum Hungary ennek kapcsán hirdet most egy játékot, melynek köszönhetően 10 szerencsés páros belépőt szerezhet a premier előtti vetítésre.

Ez a vetítés egy budapesti moziban lesz szerdán, augusztus 25-én este. Ahhoz, hogy esélyesek legyetek a 10 páros belépő egyikére, mindössze egyetlen egy kérdésre kell helyes választ adnotok. 

Hirdetés

Mikor mutatták be azt a Kampókéz filmet, melynek a most érkező mozi a közvetlen folytatása lesz?

A lehetséges válaszok a következők: 

  • a.) 1985 
  • b.) 1992 
  • c.) 2001 
  • d.) 2014

A szerintetek helyes megfejtés a nyeremenyjatek@gamestar.hu-ra küldjétek el augusztus 24. kedd 18:00-ig, az ide beérkezett helyes megfejtések között fogunk sorsolni, a győzteseket pedig e-mailben értesítjük - a vetítés pontos helyét és kezdetét is itt írjuk meg nekik.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)