Hirdetés

Nézettségi rekordot döntött a Peacemaker szezonzárója

|

Akkorát ment a Peacemaker évadzárója, hogy az egyik legnézettebb HBO Max sorozattá vált.

Hirdetés

A Peacemaker hatalmas sikersztori lett, mint James Gunn, mind John Cena számára. A The Suicide Squad után érkezett spin-off sorozat bejelentésére először kétkedve reagált a világ, de ahogy teltek a hetek, jöttek a részletek és előzetesek, úgy egyre lelkesebbé váltak a nézők. A lendület egészen a szezonzáróig kitartott.

Az első évad utolsó epizódja február 16-án érkezett, amit 23 százalékkal többen néztek meg a megjelenés napján, mint az azt megelőző részt.

Hirdetés

Már ez is egy nagyon szép eredmény, de ha az első epizódot nézzük, akkor a növekedés még nagyobbnak tűnik. Az első rész nézettségi adataihoz képest az évadzáró ugyanis 44 százalékkal jobban teljesített. A Peacemaker ezzel egyébként az HBO Max legnépszerűbb sorozatává vált, legalábbis ami az egy napon belüli nézettséget illeti.

A folytatás már biztosan úton van: James Gunn már tervezgeti is a második szezont, amire az HBO Max is zöldutat adott. Ti követni fogjátok a sorozat jövőjét? Bejön ez a DC irány?

A sorozatról készült kritikánkat itt tudjátok megnézni:

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)