Hirdetés

Nézettségi rekordot döntött Netflixen a Stranger Things

|

Elképesztően sok órán át nézték a Netflix előfizetők a Stranger Things negyedik szezonjának első felvonását.

Hirdetés

Sok évnyi várakozás után a napokban végre visszatért a Stranger Things a Netflixre egy teljesen új évaddal, ami minden eddiginél izgalmasabb történetet és grandiózusabb megjelenést ígért. Most már mi is megerősíthetjük, a Stranger Things új évadja egészen elképesztő lett, ami a sorozat által generált számokon is egyértelműen kiütközik.

Ha még nem döntöttétek el, hogy belekezdjetek-e az új részekbe, olvassátok el a spoilermentes kritikánkat, minden kétségetek elszáll, ígérjük!

Hirdetés

A Stranger Things új fejezete akkorát robbant, hogy azonnal a Netflix legsikeresebb angol anyanyelvű műsora lett a platformon. Ezt nem kevesebb, mint 286,79 millió órányi megtekintés hozta össze, amivel a Bridgerton második évadját fosztották meg a tróntól.

A Netflix elárulta azt is, hogy a Stranger Things új részei 83 országban kerültek a toplisták első helyére, ami szintén rekord a platform sorozatai között.

Az előző évad statisztikájához nem lenne korrekt mérni az új adatokat, amikor ugyanis azok a részek megjelentek, még másképp mérte a sorozatok sikerességét a Netflix, így azokról nincs releváns információnk.

A Stranger Things negyedik évadjának folytatása júliusban érkezik, film léptékű epizódokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)