Hirdetés

Nicolas Cage a káromkodások hátterét fogja vizsgálni a Netflixen

|

A History of Swear Words nem csak vicces, de ismeretterjesztő is lesz.

Hirdetés

Nicolas Cage kapcsán érdekesebbnél érdekesebb hírekről számoltunk be az elmúlt hónapokban. Hollywood legkeményebben dolgozó színésze olyan projektekre írt alá, mint a Tiger King sorozat vagy éppen a Budapesten forgatott The Unbearable Weight of Massive Talent, amiben önmagát alakítja.

Úgy tűnik, hogy Cage cseppet sem lassít, ugyanis januárban ismét egy újdonsággal jelentkezik, ezúttal a világ egyik legnépszerűbb streaming szolgáltatójának megbízásából. 

Hirdetés

A History of Swear Words egy hatrészes, nyomokban humoros dokusorozat lesz a Netflixen, amelyben az Oscar-díjas Cage lesz a műsorvezető. A 20 perc körüli részekkel operáló szériában különböző négy- és ötbetűs angol nyelvű káromkodások eredetét, használatát és kulturális hatását vizsgálják ismert vendégek (mint Nick Offerman és Sarah Silverman) és különféle szakértők (nyelvészek, lexikográfusok és kognitológusok) bevonásával. 

A műsor a Funny or Die csapata és a B17 Entertainment együttműködésében jött össze, a showrunner és executive producer Bellamie Blackstone (1 vs. 100, @midnight, I Love You, America). A History of Swear Words 2021. január 5-én kerül fel a Netflixre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)