Hirdetés

A nemzet aranya 3 - nem reménytelen

|

Jon Turteltaub rendező szerint két éven belül nekiállnak forgatni A nemzet aranya 3-mat. Végre új löketet kap Nic Cage karrierje?

Hirdetés

A nemzet aranya első két része szórakoztató volt (a maga módján) és a kasszáknál is szépen teljesített, így érthetetlen, hogy 2007 óta miért nem szorgalmazta a Disney a harmadik epizódot, de most megtört a jég és Jon Turteltaub rendező a Collidernek adott interjújában beszámolt a fejleményekről.

A rendezővel legújabb filmje, a Last Vegas kapcsán beszélgetett el a magazin munkatársa, de gyorsan ráterelődött a szó A nemzet aranya 3-ra is, amelyet Turteltaub mellett egy ideje szeretné megvalósítani Jerry Bruckheimer producer is. Úgy tűnik, hogy már jó úton haladnak, hiszen a rendező szerint a forgatókönyv több mint fele készen van és két éven belül nekiállhatnak is akár a forgatásnak, de a megjelenés dátumáról nem esett szó.

Turteltaub nem szeretné, ha rókabőr lenne a harmadik epizód, ezért lassan haladnak a munkálatokkal. Az nem kimondott, hogy Nicolas Cage visszatér-e a főszerepre, de ha már egyszer Kína őt választotta a világ legjobb színészévé, egészen biztosan lenne értelme megereszteni egy telefont neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)