Hirdetés

Nicolas Cage Drakulaként riogat a Renfield első trailerében

|

De a történet főhőse nem ő, hanem a szolgája, akit Nicholas Hoult alakít.

Hirdetés

Nicolas Cage-nek az utóbbi időben voltak kellemetlen és jól elsült szerepválasztásai is, az előbbiekkel nem is érdemes foglalkozni, az utóbbiak közül viszont többek között a Pignek, A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlyának és a Color Out of Space-nek érdemes adni egy esélyt. 

Cage azt már korábban elmondta, hogy hivatásként tekint a színészetre és addig forgat, ameddig csak ereje engedi, ennek köszönhetően rajongói lényegében bármilyen karakter bőrébe bújva viszont láthatják - a Chris McKay (LEGO Batman: A film, A holnap háborúja) által rendezett Renfieldben például Drakulaként lopja a show-t, pedig nem is ő áll a reflektorfényben.

Hirdetés

A Renfield történetének középpontjában ugyanis a címszereplő, a gróf különleges képességel rendelkező csatlósa áll Nicholas Hoult (Mad Max: A harag útja, A menü) megformálásában, aki hosszú évnyi szolgálat után megpróbál hátat fordítani mesterének, amit persze Drakula nem néz jó szemmel. Már a koncepció is egy vérbő komédiát ígért parásabb elemekkel, amit a trailer maximálisan alátámaszt, ez alapján a film lehet hatalmas baromság vagy egy szórakoztató őrület is. 

A Renfield várhatóan április 13-án kerül a hazai mozikba. Ti meg fogjátok nézni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)