Hirdetés

Nicolas Cage elárulta, hogy miért mondott le A Gyűrűk Ura és a Matrix szerepeiről

|

Nem, Hollywood! Erre a családszerető férfira nem fogod kivetni pénzéhes karmaidat!

Hirdetés

Képzeljünk el egy világot, ahol Nicolas Cage játszotta Aragornt vagy Neót. Valahol, valamelyik idővonalon ez volt a színész sorsa, és ez drasztikusan átalakította az ottani filmipart. A mi világunkban nem így történt, de ennek megvolt a maga oka.

Cage a People-nek adott interjújában beszélt arról, hogy miért mondott le ilyen hatalmas szerepeket, dacára annak, hogy jó pénzt hoztak volna.

Hirdetés

A válasz a Halálos iramban kedvenc jeligéje: a család.

"Nincs olyan Nic Cage verzió, aki nem szeretne időt tölteni a gyerekeivel. Nem létezik olyan Nic Cage, aki ne a családját választaná a karrierje helyett. Lemondtam Gyűrűk Ura és a Matrix szerepekről, mert nem akartam Új Zélandra vagy Ausztráliába menni három évre, és mert a fiammal, Westonnal akartam tölteni az időmet."

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Cage-nek egyébként két fia van, a 31 éves Weston, és a 16 éves Kal-El, de Cage és felesége, Rio Shibata egy harmadik gyermeket is várnak, aki idén fog megszületni.

"Mindig azt mondtam magamnak, hogy 'nekem nincs karrierem, nekem munkám van'. Ez alatt azt értem, hogy vannak (nem akarok neveket mondani), akik hajlamosak belecsúszni a karrierista hozzáállásba, és elkezdenek hinni a saját mítoszukban. Elkezdik túl komolyan venni magukat."

Szerencsére a drága jó Nicolasszal kapcsolatban ettől nem kell tartanunk. Esze ágában sincs komolyan vennie magát, ennek köszönhetően pedig az internet még hosszú évek múlva is az ő arcából született mémekkel lesz kitapétázva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)