Hirdetés

Nicolas Cage elárulta, hogy miért nem csatlakozott még az MCU-hoz

|

Az Oscar-díjas színészt már több karakterként is elképzelték a rajongók, de eddig még nem szerződtették le a Marvel Filmes Univerzumhoz. Most kiderült, hogy miért.

Hirdetés

Nicolas Cage egy igazi jelenség, akit felemás szerepvállalásai ellenére képtelenség nem szeretni. Egy ideig úgy tűnt, hogy a Con Air, az Ál/Arc, A szikla és a Tolvajtempó sztárja túl van már a zenitjén, de most mintha reneszánszát élné: a Piggel ismét sikerült meggyőznie a kritikusokat, A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlyában saját magát játszotta nagy elánnal, hamarosan pedig a Renfieldben a legendás Drakulát alakíthatja, miközben formálódik az Ál/Arc folytatása is. 

Cage nagy képregényrajongó hírében is áll, művésznevét is egy Marvel-hős, Luke Cage inspirálta a zeneszerző, John Cage mellett (egyébként Nicolas Kim Coppolaként született), és nem véletlenül vállalta el A szellemlovas és folytatásának főszerepét, valamint szinkronizálta a Pókember: Irány a Pókverzumban a noir Pókembert - sőt, Superman is lehetett volna Tim Burton rendezésében, de abból végül nem lett semmi. Adná tehát magát, hogy csatlakozzon napjaink egyik legnépszerűbb franchise-ához, az MCU-hoz, de a színész még nem adta be a derekát. 

Hirdetés

Azt pedig ő maga árulta el, hogy miért nem. A Variety beszámolója szerint Cage nemrég a Miami Filmfesztiválon vett át egy életműdíjat, ezzel kapcsolatban beszélgetett kicsit különböző témákról a közönség előtt. Szóba került a Marvel Filmes Univerzum is, amiről ekképpen fogalmazott: 

"Kedvesnek kell lennem a Marvel-filmekkel kapcsolatban, mert egy Stan Lee-figuráról, Luke Cage-ről neveztem el magam. Egyértelmű, hogy nem fogom leszólni őket. Stan Lee olyan nekem, mint egy apafigura, hiszen ő nevezett el engem. De megértem, hogy az emberek miért frusztráltak. Átérzem. De szerintem mindenki számára van elég hely. Olyan filmek készülnek, mint a Tár. Látok mindenféle művészi és független filmet. Szerintem mindenkinek bőven van hely."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nyilván felmerült, hogy Cage is csatlakozhatna az MCU-hoz, mire a következő hangzott el: 

"Nincs szükségem az MCU-ra, én vagyok Nic Cage."

Ennél furcsább, ugyanakkor vitathatatlanabb választ még senki sem adott erre a kérdésre. Szerintetek Nicolas Cage-nek rá kellene bólintania, ha a Marvel meginvitálná? És ha igen, kit játszhatna?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)