Hirdetés

Nicolas Cage főszereplésével sorozat készül a Netflix-féle Tiger Kingből

|

Nicolas Cage-nél nem is találhattak volna jobb színészt Joe Exotic szerepére, valódi tévésorozatot gyúrnak a Tiger King történetéből.

Hirdetés

A Netflix Tiger King című dokumentomfilm-sorozata pillanatok alatt rekordokat kezdett el döntögetni (a Nielsen adatai szerint 10 nap alatt több mint 34 millióan látták), ami nem is csoda, hiszen az amerikai nagymacskatenyésztők bizarr története tényleg annyira durva, hogy akkor sem lehetne eszementebb, ha írók dolgoznak rajta, nem pedig az élet tollából született volna meg a történet. Nos, ez a jelek szerint a sorozatkészítők figyelmét sem kerülte el.

Hirdetés

Ma ugyanis kiderült, hogy élőszereplős, szkriptelt tévésorozatot gyártanak a Tiger King sztoriból, a kalandos történet furcsa főhőse, vagyis Joe Exotic szerepét pedig nem más kapta, mint az ezerarcú Nicolas Cage. A nyolcrészesre tervezett sorozat az Imagine Television Studios és a CBS Television Studios közös munkája lesz. Maga a tévésorozat egyébként nem egy az egyben a Netflix dokuszériáján alapul, inspirációként a Texas Monthly-ben megjelent "Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild" cikk szolgált a készítők számára. 

Ez lesz az első alkalom, hogy Nicolas Cage egy tévésorozatban vállal szerepet, korábban még csak és kizárólag mozifilmekre sikerült őt elcsábítani - legyen azok minősége bármilyen is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)