Hirdetés

Nicolas Cage izgalmas szerepben tér vissza a filmvászonra

|

Láttuk már sokféle szerepben, most kiderül, hogy a western mennyire áll jól Nicolas Cage-nek.

Hirdetés

Nicolas Cage 58 évesen elmondhatja magáról, hogy nem is rövid karrierje alatt majdnem minden műfajt kipróbált már az akciófilmektől, a vígjátékokon át a szuperhősös filmekig. Egy dolog azonban kimaradt a színész repertoárjából: a western. Hamarosan végre ezt is kipipálhatja a The Old Way című filmnek köszönhetően.

Cage egy bosszúszomjas cowboyt játszik, aki egyszerre próbálja levadászni célpontjait, és megtanítani lányának véres munkájának minden fogását. A film első trailere már tavaly megjelent, de ezúttal egy teljes filmjelenetet kaptunk a Collider jóvoltából.

Hirdetés

Cage filmjei között vannak szinte vállalhatatlanok, legendásak, és "olyan rossz, hogy már jó" projektek is, számtalan alakítása volt emlékezetes valami miatt, főleg az ezredforduló tájékán. Az első trailer és a mai klip után hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a The Old Way Cage fénykorát idézi majd, jó lenne, ha nem tévednénk:

A film 2023. január 6-án kerül először a mozikba, majd streamingen is elérhető lesz január 13. után. Mi biztosan meg fogjuk nézni. És ti?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)