Hirdetés

Nicolas Cage végleg lecseréli Hollywoodot a független filmekre?

|

Lehet, hogy a színészt már nem láthatjuk nagyobb produkciókban a jövőben.

Hirdetés

Sokan valószínűleg borzalmas színésznek tartják, mások pedig rajonganak érte, de az kétségtelen, hogy elég tartalmas és változatos színészi karrier van Nicolas Cage mögött, aki pályafutása során számos kisebb és nagyobb filmben is feltűnt.

Új, Pig című filmjében egy olyan fickót alakít, aki hátrahagyja karrierjét, hogy a vadonban éljen egy malac társaságában, és bizony lehet némi hasonlóság Cage és filmbéli karaktere, Rob között.

Hirdetés

Cage nemrég arról beszélt, hogy miként Rob, úgy bizony ő is bizonytalan abban, hogy valaha visszatér-e régi életéhez. A színész esetében ez a nagyszabású, blockbusternek tekinthető filmekben való alakítást jelenti.

"Úgy érzem, elmentem a saját vadonomba, és elhagytam a kis falut, Hollywoodot. Nem tudom pontosan, hogy Rob miért hagyta ott a sztárságot. Nincs teljesen elmagyarázva, és ezt szeretem a filmben. Ami engem illet, nem tudom, hogy vissza szeretnék-e menni. Nem tudom, hogy szeretnék-e csinálni egy újabb Disney-filmet. Rémisztő lenne. Az egy teljesen más atmoszféra. Sok mindentől lehet ott félni."

- ismertette álláspontját a színész.

Egyébként a jelek szerint Cage jobban szeret már független filmeken dolgozni, hiszen saját elmondása szerint az ilyen produkciók nagyobb teret engednek a kísérletezésnek, és a nyomás is kisebb.

Ti milyen színésznek tartjátok Cage-et? Szívesen látnátok még blockbusterekben, vagy maradjon inkább az indie filmeknél?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)