Hirdetés

Nicolas Cage-nek nyomós oka van rá, hogy miért nem akar a Star Warsban szerepelni

|

A színész nemrég elárulta, miért nem érdekli a Csillagok háborúja univerzum.

Hirdetés

Az 59 éves Nicolas Cage mostanság második aranykorát éli, hiszen több készülő filmen is dolgozik az Ál/Arc őrült folytatásától a The Old Way című westernen át a vámpíros Renfieldig és a Nemzet Aranya 3-ig.

A színész hírhedt arról, hogy nehéz neki olyan szerepet kínálni, amire nemet mondana, ezért sokakat meglephet, hogy épp az egyik legnagyobb nézettségű franchise-ban, a Star Warsban esze ágában sincs részt venni.

Hirdetés

Cage ezt egy nemrég adott interjúban árulta el, amelyben a Yahoo Entertainment riportere, Kevin Polowy tette fel neki a nagy kérdést. Az újságíró felidézte, hogy Pedro Pascal, akivel a színész A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlyában szerepelt együtt azt mondta neki, hogy szívesen berántaná Cage-et a Star Wars univerzumba. A Szikla, A fegyencjárat és még megannyi klasszikus mozi sztárja azonban némi dadogás után félreérthetetlen választ adott:

"A válasz nem, nem vagyok benne. Én Trekkie vagyok, én a Star Trekben vagyok, az Enterprise-on. Nem a Star Wars családba tartozok, hanem a Star Trekébe."

- hangzott el a Twitteren visszanézhető interjúban, melynek során Cage azt is elárulta, hogy miért preferálja Gene Roddenberry világát George Lucaséhoz képest.

"Számomra a sci-fi arról szól, és ezért olyan fontos műfaj, mert ott tényleg azt mondhatsz, amit csak akarsz, ahogyan csak érzed. Egy másik bolygóra, egy másik időbe vagy a jövőbe helyezheted a cselekményt, és tényleg kifejezheted a gondolataidat anélkül, hogy az emberek neked ugranának, mint ahogy Orwell vagy mások is tették a science-fiction formátummal. És a Star Trek tényleg felkarolta ezt."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Star Trek rajongóinál tehát most biztosan szerzett néhány jó pontot a színész, aki saját bevallása szerint William Shatner Kirk kapitányával nőtt fel, viszont a Chris Pine-féle verziót és az ő főszereplésével készült mozifilmeket is kiválónak tartja. A kérdés már csak az, hogy vajon a Star Trek háza táján is meghallják-e a színész szavait, hiszen most ott is számos produkció fut, ahol bizonyára lenne hely egy ilyen sokat látott tehetségnek.

Ti szívesen látnátok Cage-et a Star Trek univerzumban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)