Hirdetés

Nincs megállás: készül a Rick és Morty animesorozat

|

Az Adult Swim berendelte a tízrészes Rick és Morty animét, amit egy neves alkotóra bízott.

Hirdetés

Dan Harmon és Justin Roiland 2018 májusában, nem sokkal a Rick és Morty harmadik évadának befejezése után 70 új epizódra kötöttek megállapodást, melyek közül 20-at készítettek el eddig. A fő sorozat így még sokáig (ha továbbra is 10 epizóddal számolnak szezononként, a tizedik évadig) folytatódik, az Adult Swim pedig igyekszik a legtöbbet kihozni népszerűségéből.

A csatorna ma bejelentette, hogy készül a Rick and Morty: The Anime, egy 10-részes, önálló széria, mely a fő sorozattól is kölcsönöz témákat és eseményeket, de egy kicsit eltérően tálalja azokat.

Hirdetés

A rendező, Takashi Sano nem először dolgozik az Adult Swimmel, a Rick and Morty vs. Genocider és a Summer Meets God (Rick Meets Evil) különkiadásokat is neki köszönhetjük, képi világban és tematikában is valami hasonlóra számíthatunk.

Azt, hogy a premierre mikor kerül sor, még nem árulták el. Egyébként a Jujutsu Kaisen 0-t is jegyző Sunghoo Park rendező új animéje, a klánjától elszökött egykori nindzsa történetét elmesélő Ninja Kamui szintén zöld utat kapott, ugyancsak az Adult Swim jóvoltából.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)