Hirdetés

Egészen biztosan a No Time to Die lesz Daniel Craig utolsó James Bond filmje

|

Maga a színész erősítette meg ezt egy interjúban, röviden és tömören lezárva a további spekulációk lehetőségét.

Hirdetés

A 007-es franchise körül egy évig ment a tárgyalás. A No Time to Die bejelentése előtt egyáltalán nem volt biztos, hogy Craig visszatér-e vagy sem. Mint később kiderült, ezt a filmet még bevállalta, de most már tényleg ez volt az utolsó, és egyébként teljesen egyszerű és érthető oka van a döntés hátterében.

Hirdetés

Craig 2006-ban kapta meg a 007-es jelzését, mostanra már úgy érzi, eleget tett bele ebbe a szériába, szeretne továbblépni. A színész már 51 éves, nem vágyik már olyan megterhelő szerepeket vállalni, mint amit James Bond karaktere megkövetel. A No Time to Die forgatása közben olyan sérülést szenvedett, ami után műteni kellett a bokáját, így teljesen érthető, hogy elege lett az egészből. A német Express oldalnak adott interjújában rövid, de határozott válasszal tehát hivatalossá és véglegessé tette a döntést:

Most már csak az a kérdés, hogy ki lesz a következő 007-es ügynök.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)