Hirdetés

Jön egy önálló Doctor Doom film?

|

Noah Hawleynak két szó elég volt ahhoz, hogy teljesen behergelje a Comic-Con közönségét. És az ötlet tényleg kifejezetten érdekes.

Hirdetés

Az FX Legion panelje nagyjából úgy ment, ahogy számítottak rá az emberek. Nem voltak túl nagy meglepetések, egészen addig, amíg a program végén Noah Hawley félvállról be nem dobta, hogy egyébként dolgozik egy új filmen a Foxnak, ami Doctor Doomról szól. Egy pillanatig mindenki elfelejtett lélegezni. Nagy levegő, kifúj, oké, itt vagyunk.

Az író és producer nem tisztázta, hogy ez mit is takar, de nekünk már vannak ötleteink. Reményeink szerint végre kapni fogunk egy Victor Von Doom eredettörténetet, ami nem olyan hanyagul lesz összedobva, mint a legutóbbi Fantasztikus Négyes adaptációban. Az is lehet, hogy újra előhúzzák a kvartettet egy harmadik próbálkozásra, de ennyire talán csak nincs elkeseredve a FOX.

Doom a Marvel univerzum egyik (ha nem a) leghatalmasabb főgonosza, aki számtalan nagyobb történetet saját kezűleg indított be. Ideje lenne végre egy filmnek, ami tisztelettel nyúl ehhez a kiváló karakterhez. Reménykedünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)