Hirdetés

Női énekessel folytathatja a Linkin Park

|

Több forrás szerint is a visszatérést fontolgatja az együttes, amely énekest keres a néhai Chester Bennington helyére.

Hirdetés

Chester Bennington hét évvel ezelőtt öngyilkossága nem jelentette ugyan a Linkin Park végét, de a kétezres évek meghatározó együttese ma már csak árnyéka régi önmagának. A rajongók legfeljebb a 2020-ashoz hasonló évfordulós kiadásokra számíthatnak Rob Bourdon, Brad Delson, Dave Farrell, Joe Hahn és Mike Shinoda ötösétől.

Könnyen meglehet azonban, hogy rövidesen komoly változás áll be a zenekar életében, mivel a Billboardnak több forrás is arról súgott, hogy a Linkin Park 2025-ben visszatérhet, ráadásul nem is akárhogy.


Hirdetés

Ha minden igaz, a WME ügynökség már fogadja az ajánlatokat egy jövőre esedékes Linkin Park turné, illetve fesztiválfellépések kapcsán Shinoda-Delson-Farrel felállásban egy női énekessel kiegészülve. Korábban az Evanescence arcaként és hangjaként híressé lett Amy Lee nevét dobták be a köztudatba Bennington lehetséges helyetteseként, ám az énekesnő cáfolta, hogy bárki megkereste volna a bandából. Ugyanakkor az iHeartRadio Canada műsorában elárulta, hogy a legkevésbé sem bánná a felkérést.

"Ez nagyszerű. Meg kellene keresniük ezzel. Nincs túl sok szabadidőd, de félállásban megcsinálhatnám."

Ezt megelőzően a Linkin Park ritmusgitáron és billentyűn is játszó vokalistáját, Mike Shinodát faggatta a Revolver magazin arról, hogy a Papercuts válogatáslemez áprilisi megjelenése ürügyén nem akar-e újra összeállni a banda. Shinoda erre a következőket mondta:

"Folyton felröppennek új pletykák. Az emberek mindig tudni szeretnék, hogy mi lesz a következő lépés a zenekar számára, és a legjobb válasz, amit bárkinek is adhatok, nem más, mint hogy amikor lesz valami közölnivalónk, azt közölni fogjuk. Amikor bejelentünk valamit, az a LinkinPark.com-on fog megtörténni. Ha viszont mástól hallod, akkor annyira bízz meg abban az értesülésben, amennyire csak akarsz."

Ti örülnétek, ha a Linkin Park ismét összeállna, és új énekessel (akár nőivel) folytatná?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)