Hirdetés

Női főszereplővel is megcsinálják a The Office-t

|

Az Amazon megmutatja, egy női vezető is lehet bunkó, tiszteletlen, de a maga módján szerethető.

Hirdetés

Kezdetben volt a brit The Office (ezt fordították magyarul A hivatalnak), ami mindössze két évet élt meg 2001 és 2003 között, majd jött a 2005-től 2013-ig futó, amerikai The Office (aminek magyarban is meghagyták az eredeti címét), melyen az eredeti főszereplő Ricky Gervais is dolgozott, sőt, az egyik későbbi évadban szerepelt is. Steve Carrell tovább bizonyíthatja, mennyire jó rossz főnöknek, mígnem aztán kilépett a finálé előtt és új kalandok után nézett.

A sorozat népszerűsége máig kitart, az Amazon Prime Video egyik legnézettebb tartalma, így nem meglepő, hogy szeretnék még fejni. Az már annál inkább, hogy Ausztráliában, az eredeti, David Brent-es változatra épülve készül a következő reboot, és egy női vezető lesz a középpontjában.

Hirdetés

Már a színésznő is megvan, a humorista Felicity Wardot választották ki, ő fogja alakítani Hannah Howardot, aki a csomagolással foglalkozó Flinley Craddick cég egyik kirendeltségét vezeti, és nem bánik szépen kollégáival. A történet elején kiderül, hogy a központ be akarja záratni az irodát és mindenkit otthoni munkavégzésre kényszerítene, így betarthatatlan ígéretekkel próbálja meg összetartani a csapatot

Ward a Spicks and Specks és a The Ronnie Johns Half Hour műsorokban volt látható. Különböző szerepekben feltűnik még mellette Edith Poor, Steen Raskopoulos, Shari Sebbens, Josh Thomson, Jonny Brugh, Plalavi Sharda, susan Ling Young, Raj Labade, Lucy Schmit és Firass Dirani is.

A The Office-ből egyébként számos lokális remake készült, van francia, kanadai, chilei, izraeli, közel-keleti és lengyel változata is, viszont a The Office Australia nevet viselő széria nyolc epizódja világszerte látható lesz a Prime Videón, valamikor 2024-ben.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)