Hirdetés

Női spin-offot kaphat a Halálos iramban franchise?

|

Vin Dieselék története állítólag lassan a végéhez ér, de a Universal még nem akarja elengedni a szériát.

Hirdetés

Bár a kritikák már jó ideje figyelmeztetnek a Halálos iramban franchise hanyatlására, az továbbra is jól teljesít: a legutóbbi rész, a Halálos iramban 9 közel 800 millió dollárt szedett össze globálisan, és amíg ez így van, addig a Universalnak nincs oka lassítani.

Dominic Torreto és népes családjának utolsó kalandja egy rendezőváltás után két fejezetre bontva fogja megrohamozni a mozikat, méghozzá olyan új arcok bevonásával, mint mindenki Aquamanje, Jason Momoa, az új Jack Reacher, Alan Ritchson és Marvel Kapitány, azaz Brie Larson

Hirdetés

Bár többször is elhangzott már, hogy ez lesz Vin Dieselék hattyúdala, biztosak voltunk benne, hogy a franchise nem fog velük együtt távozni. A fiatal Dominic Torettót alakító Vinnie Bennett már előállt korábban egy ötlettel, és felmerült egy Charlize Theron karakterére, Cipherre koncentráló mellékszál is, azonban most még egy lehetőségről szó esett: egy női spin-offról. 

A Universal Pictures elnöke, Donna Langley a Business Insidernek adott interjújában erősítette meg, hogy szívesen látna egy női karaktereket felvonultató Halálos iramban filmet, akárcsak Vin Diesel. Langley szerint számos nagyszerű és csodálatos női karakter van a franchise-ban, és csatlakozik hozzájuk Brie Larson is, aki tovább bővíti ezt a hihetetlen listát, így hát nagyon szeretné, ha össze tudnának hozni egy női Halálos irambant. 2019-ben egyébként Diesel már megemlítette, hogy Nicole Perlman (A galaxis őrzői, Pikachu, a detektív), Lindsey Beer (The Magic Order, Sierra Burgess egy lúzer) és Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider, Marvel Kapitány) dolgoznak egy ilyen koncepción, de a projekt sosem kapott zöld utat a stúdiótól - talán majd a Halálos iramban 10 után. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Való igaz, a széria fel tud mutatni néhány női szereplőt Michelle Rodriguez (Letty), Jordana Brewster (Mia), Gal Gadot (Gisele), Nathalie Emmanuel (Ramsey) Helen Mirren (Queenie) és hamarosan Brie Larson (Tess) személyében, a kérdés már csak az, hogy mi indokolná a karakterek összeterelését, és a nézők mennyire lennének vevők rá. 

Nektek mi a véleményetek a női spin-offról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)