Hirdetés

Norman Reedus bábokkal szerepel együtt következő projektjében

|

Norman Reedus a The Walking Dead lezárását követően David Bowie nyomdokaiba lép és a leghíresebb, bábfilmeket készítő céggel dolgozik együtt.

Hirdetés

Sok más színészhez hasonlóan Norman Reedus is bejelentkezett egy Marvel-szerepre, de addig sem ül ölbe tett kézzel, amíg kiderül, hogy ebből lesz-e valami.

Igaz, az utóbbi évtizedben valószínűleg elég elfoglaltságot jelentett neki a The Walking Dead forgatása és promóciója, így nem feltétlenül kapkodott új projektek után, de most, hogy 2022-ben véget ér a zombis sorozat, új tennivalók után nézett, és egy friss bejelentés szerint egészen más hangulatú sorozatba vág bele.

Hirdetés

A Death Stranding főszereplője a bábjáték nagyágyújának számító Jim Henson Companyvel szerződött le, akik eredetileg kitalálták a Szezám utca és a Muppet Show bábjait is, illetve ők készítették a Fantasztikus labirintus című filmet is, aminek az egyik főszereplője David Bowie volt. Reedus egy új fantasy kalandsorozat szereplője lesz, amit kifejezetten családi közönségnek szánnak, így közel sem lesz olyan durva, mint a színész leghíresebb szerepe. A sztorihoz egészen új lényeket találnak ki, amiket bábok (és az őket mozgató bábművészek) fognak megszemélyesíteni.

"(...) egy városi fantasy történet lesz. Egy varázslatos világban. De úgy érzem, Norman segíteni fog nekünk visszahozni a punkot a »hope punk«-ba. Illetve szerintem az emberek szeretik ezt a punk érzést a Henson öröksége kapcsán is. A Muppet Show bábjai vesztes helyzetből nyertek, és [a Fantasztikus Labirintus főszereplője] a Koboldkriály is nagyon menő volt"

- nyilatkozta az együttműködésről és a sorozatról Henson Company részéről Halle Stanford.

Új partnereiről egyébként Reedus is elismerően szólt, elmondása szerint a Henson Company szakemberei

"Mesterei a fantasy világépítésnek. Nincs a Henson Companynál alkalmasabb egy olyan sorozat elkészítésére, amiben koboldok, trollok, és más, nem evilági lények vannak."

Arról nem szólt a bejelentés, hogy mikor számíthatunk a kollaboráció eredményeként megszülető történetre, minden esetre érdekes lesz Norman Reedust egy ilyen, családbarátabb szerepben is látni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)