Hirdetés

Norman Reedus megsebesülhetett a The Walking Dead forgatásán

|

A színész részt vett volna egy rajongói találkozón, de erről le kellett mondania egy baleset miatt.

Hirdetés

Amilyen tempóban készültek az évadok, már azt hittük, hogy a The Walking Deadnek sosem lesz vége, és nem titkoltan a készítők célja is az volt, hogy addig húzzák a sztorit, ameddig csak lehet. A sorozat alapjául szolgáló képregénysorozat már 2019-ben lezárult, viszont a széria nem szolgai módon követi annak eseményeit, így lényegében bárhogy folytathatják vagy éppen befejezhetik.

Persze az AMC gondolt a jövőre is, hiszen hiába ér véget az anyasorozat, vannak és lesznek mellette spin-offok, valamint filmek is, szóval nem maradnak tartalom nélkül a rajongók. 

Hirdetés

A fő sorozatot lezáró 11. évad azonban még nem pörgött le teljesen a csatornán, van még mit elmesélni benne idén, amikhez elengedhetetlen a nézők egyik még életben lévő kedvence, Daryl Dixon, akit Norman Reedus kelt életre a kezdetek óta. Csakhogy a színész állítólag nemrég megsérült forgatás közben - erről egy rajongói esemény, a Fandemic Tour számolt be Instagramon.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Állításuk szerint Reedus balesetet szenvedett, így legnagyobb sajnálatára nem tud megjelenni az összejövetelen. Egyéb részleteket nem árultak el, azt sem, hogy az eset valóban a The Walking Dead 11. évadának munkálatai közben történt, de a spekulációk szerint ez a helyzet, ugyanis annak még ebben a hónapban véget kellene érnie - a baleset miatt azonban módosulnak a tervek.

A Fandemic Tour szervezői mindenesetre elmondták, hogy gondolatban a színésszel vannak és pozitív energiákat küldenek neki, mivel Reedus szörnyen érezte magát, hogy lemarad az eseményről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)