Hirdetés

Nyáron jön a Jóbarátok: Újra együtt magyar szinkronos változata

|

Nemcsak az ikonikus sorozat színészeit láthatjuk ismét, hanem magyar hangjaikat is újból hallhatjuk majd.

Hirdetés

Az HBO elhozta nekünk a Jóbarátok: Újra együtt című, egészen különleges alkotást, amiben nemcsak a legendás sitcom főszereplőit láthatták ismét a rajongók, hiszen a készítők számos más hírességet is becsempésztek a különkiadásba. A magyar nézők számára valószínűleg a főszereplők szinkronhangjai is legalább annyira emlékezetesek maradtak, mint az eredeti színészek, és úgy tűnik, hogy ezzel tisztában van az HBO is.

Hirdetés

Nem olyan régen ugyanis hivatalosan is megerősítették, hogy érkezik a magyar szinkron a különkiadáshoz, ráadásul ugyanazokkal a szinkronszínészekkel, akik sok évvel ezelőtt is megszólaltatták a szereplőket. Így tehát visszatér Kökényessy Ági (Rachel), Kiss Erika (Monica), Nyírő Beáta (Phoebe), Holl Nándor (Joey), Sinkovits-Vitai András (Chandler), és természetesen Galambos Péter (Ross) is.

A tervek szerint az elkövetkezendő hetekben el is készül a magyar szinkron, így már valamikor a nyáron élvezhetjük a Jóbarátok: Újra együtt lokalizált változatát. Ti szinkronosan vagy eredeti nyelven szeretitek jobban a Jóbarátokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)