Hirdetés

Wolverine - új sorozatot indít a Marvel

|

Benjamin Percy író, illetve Adam Kubert és Viktor Bogdonavic rajzolók felelnek majd a füzetekért.

Hirdetés

Folyamatosan érkeznek a friss képregényes bejelentések az idei New York Comic Conról. Most épp azt árulták el nekünk, hogy Benjamin Percy író, aki korábban a Marvel's Wolverine: The Long Night és a Wolverine: The Lost Trail hangoskönyvekért is felelt, egy teljesen új Wolverine képregénysorozaton fog dolgozni. 

Hirdetés

Nem akármilyen társakat kapott erre a kemény feladatra, hiszen a szakmában már most legendának számító Adam Kubert fogja rajzolni a sorozatot, akit olykor Viktor Bogdonavic vált majd. Érdekes lesz azt figyelni, hogyan alakul sokak kedvenc mutánsának története, hiszen az egész mutánsvilágot és az X-Men tagjainak sorsát alaposan összekuszálta a nagyszabású Dawn of X történetszál. Most több új mutánsos sorozat is indul párhuzamosan, a friss Wolverine széria olyan képregények mellé csatlakozik, mint az X-Men, az Excalibur, a Marauders, a New Mutants, a Fallen Angels és az X-Force. Már egy borítóképet is tudunk nektek mutatni a Wolvernie első füzetéről.

Ti nyomon követitek jelenleg is az X-Men képregényes kalandjait? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)