Hirdetés

Nyitnak a mozik: itt a Mortal Kombat és a Godzilla Kong ellen magyar premierdátuma

|

Végre tényleg lehet moziba menni, az InterCom rögtön 6 premierrel tér vissza.

Hirdetés

Fájdalmasan hosszú ideig kellett annyi minden más mellett a mozikat is nélkülöznünk, most viszont eljött az újranyitás ideje, még ha nem is mindenki számára. Egy ideje már tudjuk, hogy négymillió oltottnál nyitnak a színházak, szállodák, mozik, konditermek. Tegnap este 3,91 milliónál tartottunk, így ma minden bizonnyal elérjük a bűvös négymilliós számot is, ezért szombaton már mindenki a nyitásra készül.

Kitárják tehát újra a kapukat a vetítőtermek, ismét lehet moziba menni. Az InterCom nemrég sajtóközleményben mesélt arról, mely premierekkel készül a nagy visszatérésre.

Hirdetés

A forgalmazó összesen hat új filmet küld mozikba márciusban, többek között végre-valahára hivatalos magyar premierdátumot kapott az új Mortal Kombat film, a Monster Hunter, valamint a Godzilla Kong ellen is.

Az InteCom májusi bemutatói

  • Kutyák és Macskák 3: Mancs parancs! - bemutató: május 6.
  • Monster Hunter - Szörnybirodalom - bemutató: május 13.
  • Szuperagy - bemutató: május 13.
  • Tom és Jerry - bemutató: május 20.
  • Godzilla Kong ellen - bemutató: május 20.
  • Mortal Kombat - bemutató: május 27.

Ne feledjétek, mozikba védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők mehetnek (ez a személyi igazolványotokkal vagy útleveletekkel együtt érvényes), illetve a 18 éven aluli fiatalok, de utóbbiak csak akkor, ha egy védett felnőtt kíséri őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)