Hirdetés

Nyugi, nem hagyja pihenni Harry Pottert a Warner

|

Ha minden jól megy, még sokáig nem kell búcsút intenünk a varázslók világának.

Hirdetés

Dörzsölhették a tenyerüket a Potter-univerzum rajongói januárban, mikor hírt adtunk róla, hogy a Warner Bros Tom Ascheim személyében új vezetőt nevezett ki a Wizardring World néven emlegetett franchise élére, méghozzá a varázslóvilág bővítésének céljával. Nem sokkal később be is indult a pletyka egy új élőszereplős sorozatról az HBO Maxen, ám erre a WarnerMedia és az HBO végül közös közleményben cáfolt rá.

De ha ez a konkrét hír kacsának bizonyult is, az univerzum bővítéséről szőtt tervek változatlanul biztosnak tűnnek, már csak azért is, mert ezúttal maga a WarnerMedia CEO-ja, Jason Kilar utalt rájuk. A vezető egy csütörtökön tartott befektetői konferencián beszélt a cég szándékairól, nem rejtve véka alá a mágiával átszőtt történetek iránti lelkesedésüket:

Hirdetés

"Van ez a kis dolog, amit Harry Potternek hívnak, és ami a legszeretettebb franchise-ok egyike. Hihetetlenül hálásak vagyunk, hogy J.K. Rowling partnerei lehetünk, és azt mondanám, hogy sok móka és lehetőség rejlik még ebben."

A CEO tehát nem éppen címekkel és megjelenési dátumokkal sokkolta a közönséget, de azért szavaiból egyértelmű, hogy érdemes lesz figyelemmel kísérni a WarnerMedia későbbi bejelentéseit. Amiről jelenleg biztosan tudunk, az a Johnny Depp-botrányával kísért Legendás állatok-széria harmadik epizódjának, illetve a (szintén nem balhémentes) Hogwarts Legacy játéknak a 2022-re tervezett érkezése.

Kilar nyilatkozatát követően ugyanakkor sokan máris azt rebesgetik, hogy a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarab lehet a következő a megfilmesített sztorik sorában. A szövegkönyvként is megjelent 2017-es előadásban az egykori "kis túlélő", Tudjukki legyőzője már apaként tér vissza, átengedve a főszerepet a helyét nehezen találó porontyának.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)