Hirdetés

Kiderült, ki lesz Kirk kapitány a legújabb Star Trek tévésorozatban

|

A Star Trek: Strange New Worlds sorozatban egy újabb színész bújik majd James T. Kirk bőrébe.

Hirdetés

James T. Kirk kapitány neve sokáig egyet jelentett William Shatnerrel, de aztán a mozifilmek átkavarták a nagy Star Trek kánon, létrejött az új, "Kelvin" idővonal, melyben már Chris Pine alakította a U.S.S. Enterprise kapitányát. Hamarosan pedig egy újabb névvel bővül a Kirköt eljátszó színészek névsora. 

Még be sem mutatták a Star Trek: Strange New Worlds első szezonját, de már most kiderült, hogy a Paramount berendelte a folytatást, a második évadban pedig maga Kirk is felbukkan, akit ezúttal Paul Wesley fog alakítani.

Hirdetés

A Star Trek: Strange New Worlds gyakorlatilag a Star Trek: Discovery spin-off sorozata: a U.S.S. Discovery és legénysége a távoli jövőben kötött ki, a múltban viszont tovább folytatódik Christopher Pike (Anson Mount), az Enterprise eredeti kapitányának kalandja. Visszatérő szereplő lesz az elsőtisztje, "Number One", akit Rebecca Romijn alakít, és Spock szerepében is újrázhat Ethan Peck. 

A friss bejelentés szerint az első évadot rögvest követi majd a második felvonás, itt ismerkedhetünk meg James T. Kirk kapitánnyal, kinek szerepe Paul Wesley-nél között ki. A színész Twitteren örvendezett mindezekért:

A Star Trek: Strange New Worlds tulajdonképpen a legelső sorozat, a Star Trek: The Original Series előzménye lesz, így könnyen lehet, hogy a régi, keményvonalas rajongókat is vissza tudja csábítani a képernyők elé. A sorozat májusban debütál a Paramount+ streamingplatformon, készítéséért Akiva Goldsman, Alex Kurtzman, és Jenny Lumet felelnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)