Hirdetés

Ewan McGregor nem tud arról, hogy Obi-Wan film készülne

|

Ez nem jelenti, hogy nem is készül, de a színész azt állítja, nem hallott kapcsolódó tervekről.

Hirdetés

Bár a Disney még nem erősítette meg, mindenki egész biztos abban, hogy az egyik Star Wars spin-off Obi-Wanról fog szólni, mi több, már azt pletykálják, hogy a karakter önálló filmje a Disney streaming platformjára kerül. A Solo bukása után viszont változhattak a tervek.

Hirdetés

A napokban a The View-nak adott interjújában McGregor azt mondta, természetesen továbbra is nagyon szívesen visszatérne a karakterhez, ha úgy alakul, de hozzátette, amennyire ő tudja, nincsenek a karakter visszatérésére vonatkozó tervek.

Lehetséges, hogy ha készül Obi-Wan film, abban ő nem szerepel, esetleg animációs film lesz, amihez más adja a hangját. Nem tudjuk még, mit hoz a jövő, de reméljük, hamar kiderül.

McGregor most egyébként Róbert Gidaként látható a Barátom, Róbert Gidában. Nem ugyanaz, de ebben is köszön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)