Hirdetés

Ewan McGregor két Obi-Wan filmet is bevállalna

|

Egy interjúban Ewan elmondta, hogy nagyon szívesen eljátszani a Jedi mester szerepét akár két új filmben is.

Hirdetés

A Disney rengeteg Star Wars filmet tervez a jövőben, így nem nehéz elképzelni, hogy erősen gondolkodnak egy Obi-Wan Kenobi történeten. Persze nincs semmi, még félhivatalos infó sem ilyen projektről, de Ewan McGregor szívesen bevállalná a dolgot.

A színész a francia film magazinnak, a Premierenek adott interjújában mesélt arról, hogy minden gond nélkül el tudnak képzelni egy Obi-Wan spin-off sztorit.

"Mindig is úgy gondoltam, hogy van egy elmesélendő történet az én utolsó, és Alec Guinness első szereplése között. Mókás lenne megcsinálni ez a filmet most, hogy idősebb vagyok. Pont jó a korom. Most 45 vagyok, Alec Guinness 60 volt? Kettőt is megtudnék csinálni! Remélem kísérleteznek majd több lehetőséggel is a Star Wars zászló alatt. És remélem, hogy az egyik ilyen egy Obi-Wan Kenobi film lesz. Vagy kettő! Az Obi-Wan Kenobi történet Part 1 és Part 2."

Korábban felröppentek a pletykák, hogy a Disney és a Lucasfilm egy egész trilógiát tervez Obi-Wan és a Tatooine köré. Kicsivel később még az is szárnyra kapott, hogy Ewan egy titkos projektről tárgyal a Disneyvel, de a színész azt nyilatkozta, hogy őt senki nem kereste meg a stúdiótól.

Azért reméljük, hogy a közeljövőben láthatunk egy Obi-Wan sztorit, mert ha valami jó kisült az előzmény trilógiából, akkor az az öreg mester drámája volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)