Hirdetés

Obi-Wan is felbukkanhat a Star Wars: Andor sorozatban?

|

A Star Wars: Andor széria főszereplője, Diego Luna elárulta, hogy látni fogunk ismerős arcokat a Disney+-os sorozatban.

Hirdetés

A The Mandalorian sikerein felbuzdulvaz a Disney úgy döntött, hogy még több sorozatot fog összehozni a messzi-messzi galaxis hőseinek főszereplésével. Az új projektek egyike a Star Wars: Andor lesz, ami a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történetben megismert Cassian Andor kalandjairól fog szólni.

A főszerepet ezúttal is Diego Luna kapta, akit persze a bejelentés óta bombáznak kérdésekkel a történettel és az univerzum karaktereivel kapcsolatban.

Hirdetés

Ezúttal a Deadline hallgatta ki a sztárt, miközben ő éppen az új Amazon Prime Video projektjét, a Pan Y Circót kezdte promotálni. Az Andor sorozatról a következőt nyilatkozta:

"Biztosan látni fogtok ismerős arcokat. Igazság szerint példátlan szabadsággal beszélhetek a projektről, mivel a végét úgy sem fogom tudni elrontani. Mindenki tudja, hogy hogyan ér véget a történet. Mindegy mit mondok, azt már nem tudom lelőni."

A Zsivány Egyes után Luna tényleg szabadon beszélhetne a sztoriról, mivel abban láthattuk Cassiant meghalni a film végén. A sorsa kőbe van vésve, de ettől még vannak apróságok, amiket elspoilerezhetne.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Persze a Disney nem engedi, hogy bővebben meséljen a sztoriról, és így azt sem árulta el, hogy pontosan kit láthatunk majd az Andorban. Ennek köszönhetően elindultak a pletykák, hogy Mon Mothma és Saw Gerrera mellett Obi-Wan Kenobi is felbukkan majd a szériában, és aktív szerepe lesz a lázadás kialakulásában.

Igazából lenne értelme ennek, már csak azért is, mert a Kenobi sorozat is közeleg, és így könnyű lenne összekötni a két történetet. Sajnos hivatalos megerősítés nélkül csak találgathatunk, de egyelőre úgy tűnik, hogy lesz miért lelkesednünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)