Hirdetés

Obi-Wan Kenobi más Star Wars sorozatban is felbukkanhat

|

A legújabb híresztelések szerint Ewan McGregor több Star Wars tévésorozatban is látható lesz a közeljövőben.

Hirdetés

Nem lesz rossz dolog mostanában Star Wars rajongónak lenni, hiszen a The Mandalorian sikerén felbuzdulva a Lucasfilm egy halom új Csillagok háborúja-sorozatot rendelt meg.

Ezek között ott van a régóta várt Obi-Wan Kenobi széria is, melyben a Birodalom elől bujkáló, nem mellékesen az ifjú Luke Skywalkerre vigyázó jedi mester szerében természetesen Ewan McGregor tér majd vissza. A legújabb pletykák szerint pedig nem ez lesz az egyetlen sorozat, ahol újra láthatjuk őt. 

A Screen Rant ugyanis arról írt, hogy McGregor a készülő Andor sorozatban is magára ölti Kenobi mester jediköpenyét. Ez a széria a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet előzményeit meséli majd el nekünk, a címszereplő Cassian Andor kapitány az a Diego Luna lesz, akit a mozifilmben is láthattunk.

Hirdetés

Sajnos az új Obi-Wan-pletykát elsőként szállító The Illuminerdi nem bocsátkozott további részletekbe, tehát nem tudjuk, milyen formában tér vissza Ewan McGregor karaktere, illetve összesen mennyi idő jut neki a képernyőn. Egyelőre még sem az Obi-Wan Kenobi széria, sem az Andor sorozat nem kapott premierdátumot, de az előbbi elvileg már most tavasszal elkezdhet forogni Los Angelesben.

A korábbi beszámolók szerint az Andor sorozat egy sötétebb hangvételű thriller lesz, ami elsőre remekül hangzik, az új Star Wars sorozatok pont erre lesznek tökéletesek, az alkotók többféle műfajban is kipróbálhatják magukat, így válik (remélhetőleg) egyre színesebbé az univerzum. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)