Hirdetés

Lehet, hogy a fiatal Luke Skywalker is feltűnik majd az Obi-Wan sorozatban

|

Egyelőre nagyon keveset tudni a projektről, de most napvilágot látott egy elég érdekes apróság.

Hirdetés

Sok Star Wars-rajongó kedvenc karaktere Obi-Wan Kenobi, ezért is volt remek hír, amikor néhány hónappal ezelőtt hivatalosan is bejelentették, hogy egy új sorozatban fog visszatérni a legendás Jedi lovag. Jelen pillanatban nagyjából annyit tudni a szériáról, hogy ismét Ewan McGregor fogja játszani Obi-Want, és a Disney+ kínálatában érhetjük majd el az egyes epizódokat, de most egy érdekes pletyka kapott szárnyra.

Hirdetés

A mindenféle titkos információkkal és finomságokkal foglalkozó Daniel Richtman azt állítja, hogy a készítők már keresnek valakit az ifjú Luke Skywalker szerepére. Ha ez tényleg így van, sajnos akkor sem lettünk sokkal okosabbak a sztorit illetően, de legalább már tudjuk, hogy nem csak egy jól ismert Jedivel találkozhatunk ismét a képernyőkön. Remélhetőleg hamarosan hivatalos forrásokból is megtudhatunk majd ezt-azt a készülő alkotásról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)