Hirdetés

Jövő tavasszal kezdődhet az Obi-Wan spin-off forgatása

|

A legújabb beszámolók alapján a Lucasfilm nem tett le Kenobi egyéni mozijáról.

Hirdetés

A Solo: Egy Star Wars-történet közel sem úgy teljesített az értékeléseket és a bevételt tekintve, mint ahogy azt a Disney és a Lucasfilm előzetesen tervezték. Ennek ellenére a további spin-offokat nem kaszálják, és az Obi-Wan film forgatásait 2019 tavaszára időzítették a legfrissebb híresztelések alapján.

Hirdetés

Az eredetileg szerződtetett Stephen Daldry már rég kiszállt a projektből, és egyelőre nem tudni, hogy ki veszi át a rendező helyét, illetve az írók kiléte sem ismert. A legújabb infók alapján viszont kiderült, hogy a Trónok harca spin-off forgatását az HBO Belfastban az Obi-Wan film utánra tervezi, és a beosztás alapján a Star Wars mozit már áprilisban elkezdik készíteni.

A Lucasfilm viszont nem nyilatkozott a hírrel kapcsolatban, és még hivatalosan a filmet sem jelentették be. Emellett a rajongók által követelt címszereplő, Ewan McGregor elmondta, hogy sem a Disney, sem a Lucasfilm nem kereste meg a szereppel kapcsolatban, de ő természetesen szívesen visszatérne Obi-Wanként.

Szerintetek tényleg megvalósulhat a film?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)