Hirdetés

Obi-Wan Kenobi újból megküzdhet Darth Vaderrel a sorozatában

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a Disney alkotásában ismét egymásnak fog esni a Star Wars univerzum két jól ismert karaktere.

Hirdetés

Valószínűleg sok Star Wars-rajongó kicsattanó örömmel fogadta a hírt, miszerint a legendás Obi-Wan Kenobi is saját sorozatot kap a Disney+ platformon, és jó eséllyel még nagyobb volt a boldogság, amikor kiderült, hogy Hayden Christensen is visszatér a szériában Darth Vader szerepében. A messzi-messzi galaxis ezen két karaktere már több alkalommal is összecsapott a filmsorozatban, de úgy tűnik, a jövőben ismét keresztezhetik a fénykardjaikat.

Hirdetés

Az Obi-Wan Kenobi címszereplőjét alakító Ewan McGregor is izgatott a projekt miatt, ugyanis elmondása szerint az a leggyönyörűbb dolog a széria kapcsán, hogy az ismét összehozta őt Christensennel. Sőt, ha hihetünk a színésznek, akkor a sorozat cselekménye során újból meg fog küzdeni egymással Kenobi és Vader, ami bizony már most egy elég izgalmas összecsapásnak ígérkezik függetlenül attól, hogy a legelső mozifilm már elspoilerezte, hogy most még egyikük sem hagyja ott a fogát.

A sorozat egyébként A Sith-ek bosszúja eseményei után 10 évvel játszódik, és elméletileg azzal a szimpla alapfelállással indít majd, hogy nem biztonságos Jedinek lenni. Túl sok konkrétum egyelőre még nem derült ki a történetet illetően, viszont egyes források szerint a cselekmény része lesz az például, hogy Darth Vader megpróbálja felkutatni régi mentorát és barátját, Kenobit, ennek a kis kiruccanásnak pedig könnyen lehet egy grandiózus párbaj is a vége.

Ti örülnétek, ha ismét megküzdene egymással a két karakter?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)